UKHUWWAH FILLAH

Sunday, 1 April 2012

saya dapat doodle..


بـــــسم الله الرّ حـــــمن الرّحـــــيم
  السّلا م عليکم ورحمةالله وبرک

salam sejahtera..moga bahagia kehendaknya. 
Dah beberapa hari jugak la aku tak update blog aku nieh. hehe ;)
aku dah dapat doodle dari apit yang aku join segmen hari tu..
jom tengok gambar nya.
haa!! cantekk tak?
aku pilih warne ijau..sebab tu warna feveret aku. aku bukan apa, tak update blog ni. 
Dalam beberapa hari nieh aku bz sikit. 
(yeke??,bukan ke manusia memang tak lari dari kesibukan dunia?) Sebab kena handle program tamrin asas untuk budak form 2. 
Program berlangsung selama 2 hari. best!! 
Yang paling tak best sekali, mestilah sebab aku ditugaskan sebagai unit persegeran. 
Penat, tak dapat tengok program lebih2..tak best kan?? 
Tapi rasa nak marah jugak apabila ada yang komen makanan tak sedap.. 
Okeh lah!! aku mau tido dulu. Assalamualaikum..

No comments: